пʼятниця, 27 листопада 2020 14:07

Показали пристрій для дезінфекції кімнати від вірусів

Озонатор чистить будинок від мікробів, вірусів та бактерій. Його треба вмикати, коли нікого немає у кімнаті. Високі дози озону викликають отруєння. Після очищення повітря від мікробів, треба провітрити кімнату.

Автор: technosova.ru
  Повітря дезинфікують від вірусів озонатори
Повітря дезинфікують від вірусів озонатори

Пристрій заточений на те, що на виході вилітають молекули озону. Під їх впливом віруси нейтралізуються, осідаючи на підлогу. Після його роботи, залишається тільки підлогу помити.

Про це розповідає Михайло Сікорський, консультант столичного магазину побутової техніки.

"Не треба плутати озонатор з іонізатором. Останній не дезінфікує кімнату, тільки насичує іонами. Сприяє збільшенню обсягу чистого повітря в приміщенні", - радить фахівець.

Озонатор буває побутовий або промисловий залежно від потужності. Він виробляє концентрат озону для дезінфекції. Пристрій усуває неприємні запахи, бактерії, пил і алергени. Коштують від 1 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти тепло в домі: показали унікальні вікна

Для знезараження повітря підійде і кварцова лампа. Вона складається з герметичної скляної колби із ртуттю. При проходженні через неї електричного струму утворюється ультрафіолетові промені, які й мають протимікробну дію. У момент роботи в кімнаті не повинні бути люде.

Ці пристрої відкритого типу, тому шкодять очам. З'являється відчуття печіння, як хтось піску насипав. Безпечнішим варіантом є бактерицидний рециркулятор, який не підвищує концентрацію озону в повітрі. Він має захисний шар і можна не виходити з кімнати. Коштує від 700 грн.

Панно з плитки в ванну – кращий варіант декорування простору. Розробка унікального дизайну являє собою складну задачу, оскільки приміщення відрізняється підвищеним рівнем вологості. Тому варто використовувати спеціальні матеріали.

При формуванні вигляду, варто зберігати нейтральність ванної кімнати.

Інтер'єр, який повинен зберігати інтимність і дозволяти господарям розслабитися.

Зараз ви читаєте новину «Показали пристрій для дезінфекції кімнати від вірусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі