пʼятниця, 27 листопада 2020 16:15

Подалі з очей: показали як заховати робоче місце
7

Робочий кабінет вдома ховають у шафу
Фото: idei-dekoru.com
Робочий кабінет вдома ховають у шафу
Робочий кабінет вдома ховають у шафу
Робочий кабінет вдома ховають у шафу
Робочий кабінет вдома ховають у шафу

Сучасний домашній офіс часто не вимагає окремого приміщення та масивних меблів. Гаджети поміщаються на невеликих столах. Але навіть найскромніша за розмірами робоча зона потребує гідного оформленні.

Кабінет в сучасному стилі - це лаконічність і функціонал, зведений в абсолют. Спокійна і навіть, в деякій мірі, мінімалістська обстановка сприяє настрою на робочий процес. Єдиного, в чому можна собі дозволити "вільність" - колірні рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильний міні-бар: показали місця зберігання алкоголю

Доречним буде поєднати книжкові стелажі в класичному стилі з моделями столів і крісел, виконаних в сучасній стилістиці.

Простота і функціональність є основними принципами скандинавського дизайну. У результаті простір наповниться світлом, легкістю, безтурботністю і почуттям єдності з природою.

Основними тенденціями в інтер'єрах Швеції, Норвегії, Данії та Фінляндії є природні елементи, нейтральна колірна палітра, прості лінії і функціональність кожного предмета декору. Завдяки простому шику без зайвої суєти, скандинавський дизайн завоював шанувальників по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Подалі з очей: показали як заховати робоче місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі