середа, 08 вересня 2021 11:00

Особливості сервісів з доставки квітів

Особливості сервісів з доставки квітів
Вибір місця, в якому ви хочете замовити квіти, повинен починатися зі встановлення благонадійності продавця

Доставка квітів по Києву — чудовий спосіб подарувати близьким радість, нагадати їм про свої почуття, привітати з важливою подією, підтримати в скрутний час або щиро вибачитися. Сучасний ритм життя далеко не завжди залишає час на те, щоб відправитися за букетом самостійно, і в цьому разі послуги кур'єрської служби інтернет-магазину стануть як ніколи до речі. А для тих, хто живе в іншому місті або навіть іншій країні, доставка стане одним із небагатьох способів зробити подарунок тому, хто вам дорогий, не лише на словах.

Переваги доставки квітів

На перший погляд плюси сервісу зрозумілі: онлайн-замовлення економить сили і час покупця. Проте існує низка неочевидних переваг, завдяки яким клієнт, що скористався доставкою одного разу, більше не захоче замовляти квіти інакше.

• Гарантія якості. При покупці квітів у інтернет-магазині покупець безумовно отримує гарантії компанії щодо якості рослин, а разом із цим і право звернутися в службу підтримки зі скаргою, якщо очікування від покупки не будуть виправдані. При покупці квітів на лотках і стихійних ринках таких гарантій у замовників немає.

• Територіальна зручність. Зробити онлайн-замовлення в магазині квітів можна з будь-якої точки України або навіть з-за її меж. Для цього досить мати будь-який інтернаціональний спосіб зв'язку (мессенджер або електронну пошту) і платіжну картку міжнародних банківських систем.

• Фіксована ціна. Вартість пропозицій з каталогу не міняється ні в свята, ні в період високого попиту на ті чи інші квіти. "Лоточники" зазвичай не можуть похвалитися стабільністю цін.

Кур'єри квіткових студій доставляють замовлення дбайливо і пунктуально, прибуваючи точно за вказаними координатами. Перед передачею подарунку кур'єр зателефонує одержувачу, щоб замовлення не потрапило до чужих рук.

Де купити квіти в Києві

Вибір місця, в якому ви хочете замовити квіти, повинен починатися зі встановлення благонадійності продавця. Уникайте зв'язку з магазинами, в яких:

• на сайті немає чітких відомостей про гарантії, зобов'язання, способи доставки і оплати;
• ціни занижені у декілька разів порівняно з конкурентами;
• підозрілий спосіб оплати (наприклад, лише особовий рахунок в банку);
• платіжні операції не захищені шифруванням;
• відсутні контакти для зворотного зв'язку.

У надійному і чесному магазині замовити квіти і оплатити послугу доставки має бути просто. Не користуйтеся послугами магазинів, які перенаправляють вас з основного сайту на зовнішні сторінки. Перед оформленням замовлення не зайвим буде перевірити відгуки про компанію: зазвичай їх можна побачити на самому сайті магазину, на сторонньому майданчику (наприклад, Картах), а також безпосередньо на сторінках товарів у каталозі. Не втрачайте пильність, і тоді покупка квітів подарує лише позитивні емоції і отримувачу букета, і його замовнику.

Зараз ви читаєте новину «Особливості сервісів з доставки квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі