неділя, 07 липня 2019 23:28

Наче з казки: показали чарівний будинок з незвичайним оформленням
10

Зовні цей котедж нагадує хатинку із казки братів Грімм.
Фото: livingbiginatinyhouse.com
Зовні цей котедж нагадує хатинку із казки братів Грімм.
Інтер’єр цього будинку оформлений у рустикальному стилі.
Інтер’єр цього будинку оформлений у рустикальному стилі.
Інтер’єр цього будинку оформлений у рустикальному стилі.

На острові Ванкувер збудували котедж, зовні схожий на хатинку Гензеля і Гретель. Ділянку під будівництво обрали на лісистому березі бухти. Дах зробили з кедрового ґонту. На димохід прилаштували металеву кришку ручної роботи, виконану у формі гриба.

Щоб забезпечити комфортні умови проживання, інтер'єр котеджу зробили сучасним. Додали в нього рустикальні мотиви. В оформленні використовували переважно деревину й камінь. Пише livingbiginatinyhouse.

На першому поверсі будинку облаштували вітальню, кухню й ванну кімнату, на мансардному — спальню. У вітальні акцент зробили на каміні. Біля вікна облаштували обідню зону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає реальний палац, що став прототипом головного символу Діснейленда

Кухню зробили L-подібної форми. Завдяки цьому вдалося організувати простір таким чином, щоб процес приготування їжі був максимально комфортним.

Під сходами, які ведуть на мансардний поверх, розмістили водонагрівальне устаткування й побутову техніку.

У Мексиці спорудили підземний екобудинок, що нагадує оселю казкового героя. Кімнати його відтворюють форму плодів арахісу. Внутрішній простір будинку поділений на 2 зони, з'єднані вузьким проходом. В одній з них облаштовано спальню й ванну, в іншій — вітальню й кухню.

Зараз ви читаєте новину «Наче з казки: показали чарівний будинок з незвичайним оформленням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі