четвер, 29 жовтня 2020 02:28

Мультик оживає: показали житло кумедних Сімпсонів у реальності
12

Фото: boredpanda.com

Мультфільм "Сімпсони" відомий 30 років. За цей час його декорації багато хто вже вивчив на пам'ять, а тепер може й побачити наяву.

Команда дизайнерів з HomeAdvisor вирішила оновити дизайн інтер'єру будинку персонажів популярного мультфільму "Сімпсони". Зробила це у химерному стилі ексцентричного кінорежисера Уеса Андерсона.

Шість відомих локацій з популярного мультсеріалу включали вітальню Сімпсонів, кухню Сімпсонів, спальню Лізи, таверну Мо, сектор 7-G Спрінгфілдській АЕС і офіс містера Бернса.

Ці реалістичні інтер'єри "Сімпсона" дуже схожі на справжні декорації з фільму Уеса Андерсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінній декор дому: як дрібницями створити настрій

Щоб придумати інтер'єри "Уеса-Андерсоніфікованих" Сімпсонів, дизайнери годинами аналізували естетику реальних фільмів режисера "Гранд Будапешт". Також "Королівські тененбауми", "Дарджилінг Лімітед", "Царство сходу місяця", "Рашмор", "Фантастичний містер Фокс" та "Життя".

Якого б розміру не була вітальня, саме тут збираються усі посиденьки. Щоб правильно визначитися з організацією простору і стилістикою інтер'єру на обмеженій площі, варто скористатися підказками дизайнерів. Вони рекомендують дотримуватися деяких правил для створення комфортних умов для відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Мультик оживає: показали житло кумедних Сімпсонів у реальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі