вівторок, 10 вересня 2019 23:28

Модне перетворення: 20 ідей оформлення кухні в морському стилі
25

Фото: goldenplaza.com.ua

Кухня в морському стилі наповнена спокоєм та розслабленням. Там створена специфічна атмосфера та креатив. Це не означає, що треба пофарбувати стіни в блакитний колір і в центрі повісити якір.

Варто додавати аценти та колоритні деталі.

Перевагою цього стилю є його універсальність. Він підійде як для великих приміщень, так і для маленьких кухонь в малогабаритних квартирах.

Кімната може бути світла, з великою кількістю вікон і сонячне світло або ж, знаходиться на північній стороні.

На морській кухні повинен переважати синій колір, в його природних відтінках від глибокого синього океану до морської, майже прозорою, блакитний піни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робота на дому: як гармонійно обставити кабінет

При бажанні такий інтер'єр легко переробити, на середземноморський, скандинавський або кантрі. Так що якщо морська тематика швидко набридне, змінити стиль буде дуже просто.

Підлога на кухні в морському стилі, повинна бути дерев'яною.

Для світлої кухні в якості основного кольору стін можна вибрати блакитний, бірюзовий і інші відтінки синього. А для північній, де сонця мало краще вибирати теплі тони.

У кожного своє уявлення про ідеальне житло. Одні віддають перевагу мінімалізму, тому прагнуть по максимуму очистити свій простір. Інші люблять додавати в інтер'єр різноманітний декор, щоб зробити атмосферу в домі більш затишною й привітною.

Зараз ви читаєте новину «Модне перетворення: 20 ідей оформлення кухні в морському стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі