середа, 17 липня 2019 23:29

Казкові ворота: 20 варіантів оригінально прикрасити подвір'я
22

Фото: home-ideas.com.ua

До виробництва воріт є особливі вимоги, що стосуються міцності, пропускної здатності, що використовуються, і систем безпеки.

Завдяки величезній кількості доступних матеріалів, варіанти виконання воріт і хвірток можуть бути самими різними: ковані, залізні, з дерева, з фігурною вирізкою, одне або двостулкові.

Щоб якнайкраще представити, як такі конструкції впишуться в екстер'єр вашої ділянки, пропонуємо ознайомитися з фотогалереєю. У ній зібрані фотографії воріт і хвірток самих різних типів, оформлення і конфігурацій.

Трендом цього року є відкатні ворота. Вони можуть бути механічними, що відкриваються вручну або з автоматичним відкриттям з пульта. Вони економлять внутрішні і зовнішні простір, однак для них потрібна бічний простір уздовж паркану.

Тому розпашні ворота відійшли на другий план.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Веранда по-багатому: як оригінально облаштувати будинок

В голландському місті Утрехт прикрасили автобусні зупинки. Там на 316 дахах облаштували своєрідні газони.

У Нідерландах 358 видів бджіл, більша половина яких знаходяться під загрозою зникнення. Для боротьби з цим перетворили автобусні зупинки в безпечні для бджіл місця з рослинами.

Зараз ви читаєте новину «Казкові ворота: 20 варіантів оригінально прикрасити подвір'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі