четвер, 29 серпня 2019 23:28

Ідеальне зберігання: показали найкращі кухонні хитрощі
8

Фото: idei-dekoru.com

Від умов зберігання залежить чи овочі й фрукти будуть лежати.

Якщо ні – ви змиєте захисну плівку, яка запобігає плісняві та гниттю.

1. Лавровий лист разом сипить борошно та рис. Це вбереже їх від шкідливих жучків.

2. В холодильнику банани швидко почорнішають та втратять смак. Вони потребують вологи. Тому їх краще зберігати, загорнувши хвостики в харчову плівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акцент в інтер'єрі: як привернути увагу до найкрасивішого

3. Болгарський перець, огірки та помідори зберігаються тільки при кімнатній температурі. В холодильнику перець втратить аромат та пружність, а огірки з помідорами перетворяться у неприємну на дотик слизьку речовину.

Будь-які недоспілі овочі та фрукти теж не варто зберігати в холодильнику. Їх можна туди покласти тільки після дозрівання при кімнатній температурі, адже вони можуть зігнити в недозрілому вигляді.

4. Доспілі фрукти починають дуже активно виділяти газ етилен, наприклад такі, як банани, абрикоси, дині, грушки, сливи, манго та помідори.

5. Такі продукти, як яблука, баклажани, огірки, кавун, картопля, диня, морква, броколі є дуже чутливими до такого впливу: якщо вони знаходяться біля продуктів з першого переліку, вони починають перезрівати та псуватися. Наведені дві групи краще зберігати якнайдалі одна від одної.

Каннеллоні - це італійська страва, яка стала візитівкою країни. проте її легко приготувати й в Україні.

Це макарони у формі трубочок, які можна начиняти смаколиками та запікати під сиром. За смаком страва нагадує лазанью, але цю запіканку готувати легше. Які саме вибрати, читайте у статті.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальне зберігання: показали найкращі кухонні хитрощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі