субота, 30 березня 2019 23:28

Елегантність та стиль: як вдало вписати цегляну стіну в інтер'єр
11

Фото: archidea.com.ua

Цегляні стіни роблять інтер'єр теплішим та затишнішим. Вони добре вписуються в різні стилі.

Візуальні властивості цегли мають безліч декоративних матеріалів, наприклад, плитка або шпалери із зображенням цегляної кладки.

1. На тлі білих стін красиво виглядає дерев'яні меблі на витончених ніжках. Світла підлога і диван забезпечують відчуття легкості, контрастуючи з грубістю і масивністю цегли.

2. Дуже ефектно виглядає поєднання грубої зношеної поверхні цегли з розкішними матеріалами та вишуканими меблями. Такий виразний контраст завжди виглядає стильно і привертає увагу.

3. Щоб зробити інтер'єр з цегляною стіною більш повітряним, викрасьте цегла в білий колір. Так стіна стане більш нейтральним елементом і впишеться в більшу кількість стилів. Білі цегляні стіни створюють тонкий, але виразний текстурний акцент, який може стати відмінним фоном для меблів скульптурних форм, цікавою обробки або світильників.

4. Білий колір та цегляна стіна - універсальне колірне поєднання. На тлі білої цегляної стіни буде добре виглядати меблі і декор будь-якого кольору. Така стіна в поєднанні з зеленими акцентами і домашніми рослинами створює відчуття свіжості, легкості, молодості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраво й неординарно: показали інтер'єри з найоптимістичнішим серед усіх кольорів

5. Білий фон ідеальний для маленьких віталень, які хочеться зробити візуально просторішІ. Прості меблі і невелика кількість декору збережуть відчуття просторості і не перенавантажуватимуть приміщення.

Весною заведено робити генеральні прибирання. Щоб затрачати на це менше сил та грошей, потрібно скористатися універсальними способами. Ці маленькі хитрощі здатні прискорити та полегшити процес.

Зараз ви читаєте новину «Елегантність та стиль: як вдало вписати цегляну стіну в інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі