середа, 08 квітня 2020 02:28

Дзеркальна розкіш: як вибрати стильний предмет інтер'єру
16

Як вибрати дзеркало у різні кімнати
Фото: remontbp.com

При оформленні інтер'єрів іноді здається, що чогось не вистачає. Часто виявляється, що елемент, який завершує його, є дзеркало. Воно доречне як у великих, так і в маленьких інтер'єрах. Є ефектним доповненням або відігравати головну декоративну роль.

Якщо дзеркало велике, то заворожує розмірами, красивою оправою або сучасною формою скла. А ще воно оптично збільшує інтер'єр і є відчуття простору.

Дзеркала як основний елемент декору рекомендується всім, хто не має уявлення про прикраси, а також не любить кольорових або зайвих аксесуарів на стінах.

Ніщо не заважає вам розмістити кілька невеликих дзеркал різної форми в вітальні, підсилюючи ефект.

У декорі вітальні, слід уникати їх розміщення перед диваном або кутом. Безумовно буде краще, якщо воно буде розташоване на стіні прямо за ними. Це дозволить вам зосередитися на відпочинку, замість того, щоб відволікатися на дзеркальну поверхню.

Самі по собі інтер'єри прикрашають стоячі дзеркала, які ідеально підходять до багатьох спалень. Завдяки їм легше домогтися гламурного стилю в приміщенні. Дзеркала додають елегантності, але також підкреслюють гармонію і інтимний характер кімнати відпочинку і сну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тенденції 2020 року: назвали, що зменшує простір кімнатиПравильно підібране дзеркало, розміщене на одній з більш довгих стін, дозволить візуально додати інтер'єру кращі пропорції. Таке використання дзеркал особливо поширене в коридорах, тому присутність шаф з дзеркальними фасадами тут так часто.

Як горизонтальне, так і вертикальне вирівнювання або підвіска дзеркала допоможуть досягти цієї мети. Однак ефект глибини буде легше отримати по горизонталі, а по вертикалі створите оптичне враження додаткової висоти.

Дзеркала слід використовувати не тільки в приміщеннях з обмеженим природним освітленням, а й в тих, де стіни пофарбовані в темні кольори.

Навіть свіжий ремонт може зіпсувати кімнату. Щоб створити цілісний і модний інтер'єр, потрібно враховувати не тільки поєднання елементів. Є поширені помилки.

Першим у списку є сліпе слідування тенденціям. Це хороший вихід, але гарантує тимчасовий ефект. Те, що зараз модно, через мить втратить в наступному сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Дзеркальна розкіш: як вибрати стильний предмет інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі