понеділок, 15 травня 2017 18:50

Бієнале-2017: руки з води підтримують будівлі Венеції
9

Скульптура нагадує про проблеми екології
Фото: boredpanda
Скульптура нагадує про проблеми екології
Скульптура нагадує про проблеми екології
Скульптура нагадує про проблеми екології
Скульптура нагадує про проблеми екології

Скульптуру рук висотою більшою за два поверхи побудував на воді італійський художник Лоренцо Куін. Велетенські пальці підтримують стіни готелю, як нагадування про те, що люди несуть відповідальність за зміни у навколишньому середовищі. Розповідає boredpanda.

Екологічний проект вказує на необхідність вчасно реагувати на зміни клімату.

"Венеція - плавучий витвір мистецтва. Місто яке надихало митців у різні покоління. Однак сучасники та люди, які прийдуть у майбутньому, мусять подбати про те, щоб воно не постраждало через кліматичні зміни", - сказав Лоренцо Куін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ейфелеву вежу покривають 60 тоннами фарби

Автор мистецького проекту представив свою роботу під час фестивалю архітектурного мистецтва Бієнале-2017. Він переконаний, що робота змусить задуматися людей в усьому світі про необхідність дбати про довкілля.

"Я вирішив зліпити ту частину тіла, яку найважче виготовляти - руки людини. Вони мають у собі дуже багато енергії - здатність любити та ненавидіти, творити та знищувати", - каже Куін.

Простота фарб та багатство історії. У будинку в Стокгольмі оформили інтер'єр на замовлення, застосовуючи популярні у Швеції старий кахель та дерево.

Зараз ви читаєте новину «Бієнале-2017: руки з води підтримують будівлі Венеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі