неділя, 23 лютого 2020 02:28

Атмосфера повного релаксу: 20 ідей для ванної в скандинавському стилі
20

Фото: digsdigs.com

Ванна кімната — найінтимніший простір у домі, місце, де не лише гігієнічні процедури проводять, а й розслабляються після довгого робочого дня. Саме тому до її оформлення слід підходити не менш прискіпливо, ніж до інтер'єру решти кімнат оселі.

Ідеально для оформлення ванної підходить скандинавський стиль. Завдяки йому вдається створити ту спокійну й сприятливу для розслаблення атмосферу, яка потрібна у ванній кімнаті, пише DigsDigs.

Традиційною для скандинавського стилю є палітра нейтральних кольорів. У пріоритеті білий, сірий, відтінки коричневого. В оздобленні використовується плитка або декоративний бетон, для створення акцентів — натуральне дерево або камінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зовсім інший рівень: показали фото до та після ремонту

Декору у ванній, оформленій за правилами скандинавського стилю, має бути по мінімуму, вільного простору — максимум. Найкращим варіантом на роль декору є живі рослини, плетені вироби з натуральної лози. Стіни дозволяється прикрашати мінімалістськими картинами.

Ванну кімнату можна стилізувати під SPA. Це перетворить її на ідеальне місце для розслаблення й зняття стресу. Ідеї для створення в домашніх умовах атмосфери SPA показали в добірці.

Зараз ви читаєте новину «Атмосфера повного релаксу: 20 ідей для ванної в скандинавському стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі