понеділок, 18 травня 2020 02:28

Яскравий диван у вітальні: як не помилитися з вибором
17

Як вибрати диван у вітальню
Фото: archidea.com.ua
Як вибрати диван у вітальню
Як вибрати диван у вітальню
Як вибрати диван у вітальню
Як вибрати диван у вітальню

Будь-який самий непоказний інтер'єр можна прикрасити яскравими елементами. Вони можуть бути не тільки малими а й наприклад, диваном. Такий предмет будь-якого приміщення повинен бути не тільки зручним, з особливим стильним дизайном. Але, що не менш важливо, він повинен відповідати загальній колірній гаммі інтер'єру.

Замість того, щоб вибрати сірий або бежевий практичний диван у вітальню, віддайте перевагу сміливою яскравій палітрі. Такий диван стане центром кімнати і ніколи нре вийде з моди.

У будь-якому інтер'єрі необхідно дотримуватися певний баланс в загальній колірній гаммі житлового простору. Адже саме колір може створити або порушити його здорову атмосферу.

Зазвичай диван легко і гармонійно вписується в житловий простір, як квартири, так і офісу. Він може стати яскравим акцентом на однотонному тлі, або деталлю одноколірного оформлення простору. А, може стати яскравою частиною різнобарвного оформлення кімнати.

М'які меблі синіх тонів непогано мириться з багатьма кольорами, і при цьому тут необхідно обов'язкову присутність світлого фону.

Зелений колір дає відчуття спокою і стабільності, сприяє відновленню емоційних сил. Використовуючи яскраві та насичені відтінки зеленого, можна створити весняний настрій. І в кімнаті буде присутній легке і радісне відчуття швидкого оновлення.

Благородство кольору фіалки, стане гідною прикрасою кімнати в оточенні яскравих фарб.

Жовтий, яскравий сонячний колір впливає на організм лише позитивним чином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стіл у вітальню: показали стильні варіанти підбору меблів

Причини купити яскравий диван:

• Легко підібрати аксесуари;

• Зв'яже різні елементи декору в єдиний стиль;

• Привертає увагу в будь-якому інтер'єрі;

• Чи не виходить з моди;

• Чи поєднується з багатьма тонами - від теплих до холодних;

• Центр композиції, як акцентних елемент інтер'єру;

• Створює атмосферу активного способу життя

Сучасний дизайн виглядає стильним при дотриманні більшої функціональності. Хазяї намагаються продумати все до дрібниць, щоб домашній інтер'єр був комфортним. Це стосується як простих кімнат, так і невеликих.

Зараз існують меблів, які успішно вирішують це завдання. Одним з таких є стелаж-перегородка, яка має подвійну функціональність. Ця певна кількість полиць, що не мають задньої стінки. Тому стелаж візуально не захаращує приміщення, створює відчуття простору.

Зараз ви читаєте новину «Яскравий диван у вітальні: як не помилитися з вибором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі