четвер, 30 вересня 2021 17:22

Які кольори збільшують квартиру: підказки дизайнерів
11

Фото: facebook.com/OV2.design

Спокій та розміреність кольорів додає гармонії житлу. Для цього варто вибрати фоновий колір та кілька світлих для доповнення.

Як це зробити пишуть дизайнери OV2 у Фейсбук.

Вони у квартирі площею 78 м2 зробили ремонт у сучасному стилі.

У кухні-вітальні вони додали правильні акценти у вигляді смуг на стіні, рифленої стінової панелі за ТВ. Також виразно вигялажають графітова кухонна стільниця та теракотові обідні стільці.

Розслаблюючу атмосферу в спальні допомогли створити світлі відтінки, лаконічні меблі, освітлення, а також дерев'яна стінова панель, яка візуально відокремила робоче місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не осоромитися після ремонту: куди краще вписати телевізор

Дитяча кімната простора та функціональна. Є зони для сну, відпочинку, навчання та місце для зберігання речей.

Господарський санвузол це мікс текстур дерева та каменю, а гостьовий можно коротко охарактеризувати як "Інь-Ян", оскільки він виконаний в двох протилежних кольорах - чорному та білому.

Скандинавський інтер'єр важко уявити без білого кольору. Він розширює простір і гармонійно поєднується з іншими відтінками. Це додає ідеям гнучкості.

Особливо таке рішення підходить для тісних квартир. У них можна зробити не тільки кухню-студію,але й ліжко-горище. Мале житло не означає, що доведеться йти на компроміс зі стилем.

Зараз ви читаєте новину «Які кольори збільшують квартиру: підказки дизайнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі