Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2018 05:28

Як зекономити під час ремонту ванної кімнати
5

Ванна кімната потребує хорого дизайну
Фото: http://edinstvennaya.ua/
Ванна кімната потребує хорого дизайну
Ванна кімната потребує хорого дизайну
Ванна кімната потребує хорого дизайну
Ванна кімната потребує хорого дизайну

Під час ремонту у ванній кімнаті можна досягти суттєвої економії. Фахівці дали кілька важливих порад, як зберегти час та кошти.

Плитка по зонам

Використовуй плитку тільки в мокрих зонах. При цьому можна не доповідати плитку до самої стелі. Якщо у тебе висота полків 2,5 метра, можна залишити верхні 50 см під фарбування - зменшиш витрати до 20 %.

Підбери базову плитку нейтрального відтінку меншої вартості, тоді для оформлення ніш, виступів, перегородок ти зможеш використовувати більш дорогу мозаїку або дизайнерську кераміку ручної роботи.

Аналоги

Можна замінити плитку на альтернативні матеріали. Це можуть бути вологостійкі фарби, стінові панелі та спеціальні шпалери для ванн. Вони виглядають нітрохи не гірше, ніж плитка.

Якщо замість цілої плитки використовувати биту, яка пішла у відходи, то можна не тільки значно зменшити витрати, але створити різнобарвну мозаїку на стінах. Проявивши фантазію, скомбінувати з шпалерами, що миються, різними фарбами. Заняття буде важким, але дуже цікаве рішення для людей творчих.

Дзеркало

Листове дзеркало замість плитки. Щоб закрити стіни у ванній, можна використовувати листове дзеркало. Його потрібно відразу вмонтувати на стіну. Цей спосіб хороший для невеликої ванної: дзеркальна стіна або частина стіни не тільки скорочує площу укладання плитки, але і візуально збільшує простір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперідеї для натхнення: показали розкішні ванні кімнати знаменитостей

У спальні людина проводить багато часу тому там можуть розвиватися мікроорганізми, які спричиняють проблеми зі здоров'ям. Наприклад, викликати алергію, закладення носа і тривогу, що ускладнює правильний сон. Тому потрібно ретельно прибирати.

Зараз ви читаєте новину «Як зекономити під час ремонту ванної кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути