понеділок, 20 лютого 2017 17:54

Як оформити тісну квартиру у стилі дорогих апартаментів
13

Фото: ladnydom.pl

Приміщення у 42 квадратні метри оформили як пристойні апартаменти. Створено спокійну атмосферу для відпочинку, у світлих тонах скандинавського стилю. Над проектом працювала дизайнер Магдалена Жеба.

Розповідає ladnydom.pl.

Над ліжком встановили легкі тюлі, як у королівській спальні. Кольори - максимально природні - білий, блакить та трохи відтінків землі.

"В процесі реалізацію проекту ми мали свободу. Одразу прийшло на думку зробити в дещо темніших кольорах кухню та хол", - розповідає Магдалена.

Квартиру розробили для молодої особи, власниці пса. Під час капітального ремонту винесли усе старе, проте якісний дубовий паркет залишили. З натуральними тканинами поєднуються білі меблі в залі, золота мозаїка в кухні, відтінки зелені та сірість дерева на підлозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як звести великий дім на тісній ділянці землі

Високі меблі є досить масивними, мають багато полиць. Проте завдяки світлому кольору виглядають акуратно.

В кухні та їдальні застосовано сміливий елемент - плитку з золота. Вона відбиває світло та додає більш активного настрою приміщенню. У ванні застосували популярний останнім часом архітектурний маневр - матові відтінки у композиції з блискучими, та дзеркало на фоні темних та білих плит. Це захищає від монотонності.

Композиція одночасно легка та елегантна, пасує для невеликої однокімнатної квартири.

Зараз ви читаєте новину «Як оформити тісну квартиру у стилі дорогих апартаментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі