четвер, 10 серпня 2017 17:53

Як обрати меблі для ванної Fancy Marble

Ванна, як і спальня, є дуже особистою кімнатою, де людина відпочиває після робочого дня. Вона може бути комфортною та затишною лише при правильному підборі меблів.

Незважаючи на різноманіття європейської та вітчизняної продукції, при купівлі меблів важливо врахувати їх основні характеристики: зовнішній вигляд, вартість, матеріали, і головне - стійкість до підвищеної вологості в приміщенні.

  Кілька практичних порад, як правильно вибрати меблі у ванну кімнату
Кілька практичних порад, як правильно вибрати меблі у ванну кімнату

Де купити меблі для ванної?

Ви можете купити меблі для ванної в Dushik (Київ). Тут представлений великий вибір меблів. Вибрати можна будь-який розмір та колір.

На що звернути увагу при купівлі?

Якими б гарними не були меблі, вони не підходять для ванної, якщо не витримують вологості і перепадів температури.

"Є кілька важливих моментів, на які варто звернути увагу, обираючи меблі для ванної кімнати Fancy Marble", - кажуть у компанії, яка займається дизайном та виготовленням меблів.

• У стандартний набір меблів у ванну входить тумба з раковиною, дзеркало, підвісна шафка, пенал або шафа, а також кошик для білизни і полки під рушники. Якщо ванна не велика, елементів може бути менше.
• Дерев'яні меблі мають слабку волого і термостійкість, тому швидко псуються. Краще вибрати матеріал ДСП і МДФ, які завдяки спеціальному покриттю добре переносять всі негативні впливи. Шафи з цих матеріалів - оптимальний баланс між ціною і якістю.
• При виборі варто перевірити надійність з'єднань, висувних механізмів і ручок. Дверцята повинні вільно відкриватися і не скрипіти.
Потрібно врахувати габарити кімнати. Меблі можна вибрати підлогові у вигляді пеналу чи навісні. Обидва варіанта економлять місце у малогабаритній ванній, але навісні складніше повісити, крім того є ризик падіння. Вони призначені для зберігання предметів особистої гігієни невеликої ваги: шампунів, кремів, зубних паст та рушників.

Прямі шафи зустрічається найчастіше, чого не можна сказати про горизонтальні. Це широкі і низькі шафи, які розміщується вздовж стіни. Завдяки своїй невеликій висоті, така модель забезпечує зручний доступ до будь-якої речі. Щоб не вдарятися об відкриті дверцята, на них ставлять ролети.

Кутові шафи відмінно вписуються в будь-який кут ванної, тим самим економиться місце. Місткість такої шафи буде меншою, в порівнянні з прямою.

Щоб збільшити простір, дверці шафи роблять дзеркальними. Вони заощаджують місце і візуально розширюють ванну кімнату.

Зараз ви читаєте новину «Як обрати меблі для ванної Fancy Marble». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі