середа, 25 серпня 2021 17:35

Як не попасти на гроші: що потрібно продумати завчасно в інтер'єрі спальні
15

Ідеї ​​дизайну великої спальні 2021 року
Фото: remontbp.com
Ідеї ​​дизайну великої спальні 2021 року
Ідеї ​​дизайну великої спальні 2021 року
Ідеї ​​дизайну великої спальні 2021 року
Ідеї ​​дизайну великої спальні 2021 року

Проблеми створеня дизайну виникають не тільки у малих приміщеннях, а й у великих. Спальня площею 20 кв. м. може стати відмінною основою для реалізації самих креативних дизайнерських задумок і втілення всіх планів її жителів.

Для створення безпечного і комфортного інтер'єру великої спальні важливо звернути увагу на відповідність розмірів меблів розмірами спальні, штучне і природне освітлення.

Величезною популярністю зараз користується скандинавський стиль - добре освітлений, в світлій колірній гамі, з використанням простих рослинних елементів і чітких геометричних ліній.

Також можна вибирати і класичний стиль за симметричність, прямі лінії, розкішні та обов'язково натуральні оздоблювальні матеріали. Можна зупинити свій вибір на мінімалістичному стилі або сучасному хай-теку, етнічному або еко-стилі, арт-деко або еклектика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильно і зі смаком: як поєднати спальню та вітальню

Для оформлення стелі підходять натяжні стелі, декоративна штукатурка або шпалери. Стіни оздоблюють паперовими або бамбуковими шпалерами, фактурною, венеціанською штукатуркою. Пол оформляється ламінатом або паркетом.

Зараз є модна тенденція - облаштування вбиралень. Улюблений дизайнерський прийом - це спорудження конструкції з гіпсокартону з розсувними дверима, всередині якої знаходяться зручні системи зберігання речей і взуття. Якщо в спальній кімнаті є ніша, то саме її можна організувати в якості невеликої вбиральні.

Плаваюче ліжко відразу дивує і притягує до себе погляди. Не дивлячись на всю надзвичайність конструкції, на ній спати зручно. Вони стануть прекрасним доповненням до будь-якого стилю оформлення.

Ці ліжка відрізняються відсутністю ніжок і непомітною основою, що створює ілюзію ніби ліжко висить в повітрі. Вони можуть подобатися або не подобатися, але цікавість викликають обов'язково: на чому тримається їх вага і як їм вдається витримувати навантаження людей.

Зараз ви читаєте новину «Як не попасти на гроші: що потрібно продумати завчасно в інтер'єрі спальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі