Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 12:13

Вирахували яке фото було першим завантажене в Інтернет

Вирахували яке фото було першим завантажене в Інтернет
Фото: imena.ua

Фотографію, яку 18 липня 1992 року першою в світі було завантажено в тоді ще молодий і майже безлюдний Інтернет, вдалося виявити ентузіастам, повідомляє imena.uа.

Першим завантаженим в Мережу фотознімком було відскановане зображення групи Les Horribles Cernettes. Фотографію зробили для обкладинки одного з їхніх музичних альбомів.

Група була створена при Європейському центрі ядерних досліджень - CERN. Тексти пісень групи, в основному, присвячені фізичним явищам або способу життя вчених, про який музиканти розповідали з неабиякою дещицею іронії.

Цікаво, що група Les Horribles Cernettes існує досі.

Нагадаємо, що навесні 2013 року ентузіасти вирахували перший сайт творця і генерального директора соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга.

Підтвердженням того, що сайт був створений тоді ще юним майбутнім главою Facebook, є дані з розділу "Про мене". Згідно з ними, на момент створення сайту Цукербергу було всього п'ятнадцять років.

Викладені там факти збігаються з біографією Марка Цукерберга. Крім того, там вказано справжню електронну адресу глави соціальної мережі.

Зараз ви читаєте новину «Вирахували яке фото було першим завантажене в Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути