субота, 14 березня 2020 03:13

Відкрили кримінальну справу за розповсюдження радянської символіки в інтернеті

Відкрили кримінальну справу за розповсюдження радянської символіки в інтернеті
На мешканку Волині за розповсюдження комуністичної символіки у соцмережах відкрили кримінальну справу. Фото: istpravda.com.ua

3-го березня до Володимир-Волинського відділення поліції у Житомирській обл. надійшли матеріали від місцевого СБУ про жінку, яка через соцмережу "Однокласники" поширює комуністичну символіку та пропагує комуністичний тоталітарний режим.

Про це "Бугу" стало відомо із ухвали Володимир-Волинського міського суду.

4 березня відомості про вчинення кримінального правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила справу проти комуністів, що пропагують режим - В'ятрович

Під час обшуку 6 березня 2020 року за місцем проживання підозрювана надала правоохоронцям мобільний телефон. З нього показала посилання для входу у додаток "Однокласники", де на її особистій сторінці розміщено фотографії та публікації із використанням символіки комуністичного режиму.

Мобільний телефон з двома абонентськими сім-картками вилучили, як речовий доказ.

Під час сесії 26 лютого Харківська міська рада ухвалила рішення про чергове перейменування проспекту Петра Григоренка на честь маршала Жукова. Рішення щодо присвоєння проспекту імені маршала радянської армії Георгія Жукова підтримали 62 депутати.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили кримінальну справу за розповсюдження радянської символіки в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі