вівторок, 16 лютого 2021 15:52

На аукціон виставили документ засновника Apple

На аукціон виставили документ засновника Apple
Джобс написав заяву на пошук роботи 1973 року. Фото: Charterfield

Заявку на пошук роботи засновника Apple Стіва Джобса виставили на продаж .

Докумет 1973 року у хорошому стані. Джобс написав його власноруч після того, як кинув Рід-коледж у місті Портленд, штат Орегон. Провчився там близько 6 місяців, повідомляє Charterfield.

Заявка має сертифікат автентичності. Припускають, що документ продали на аукціоні 2018 року більш як за $175 тис. Тепер його знову продають.

Джобс назвав своєю спеціальністю "англійську літературу". Додав, що має досвід роботи з комп'ютерами та калькуляторами. Заявив про свої інженерні та дизайнерські навички в сфері електроніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі продає картину Черчилля за рекордну суму

1974-го Джобса взяла на роботу компанія Atari. Пропрацював там до 1976 року, доки разом зі Стівом Возняком не заснував компанію Apple.

Аукціон триватиме з 24 лютого до 24 березня.

Американський адвокат Девід Віткомб знайшов на горищі новокупленого будинку в місті Женева, штат Нью-Йорк, фотографії столітньої давності. У таємному горищі виявив світлини, рамки, скляні негативи і обладнання для зйомок кінця 1800-х – початку 1900 років.

Зараз ви читаєте новину «На аукціон виставили документ засновника Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі