вівторок, 02 червня 2020 18:22

Гроші зібрали за 5 годин: бібліотека Diasporiana продовжить роботу

Гроші зібрали за 5 годин: бібліотека Diasporiana продовжить роботу
Засновник проєкту Олег Богуславський повідомив, що необхідна сума зібрана та подякував усім, хто відгукнувся Фото: facebook.com/pg/Diasporianaorgua

Найбільша електронна бібліотека світової україніки Diasporiana зібрала кошти для існування. Необхідна сума пожертв від українців надійшла за 5 годин.

"Зараз надійшло вже близько 53 тис. гривень! Руки опускалися. Але ми - українці - в останній момент, коли припікає, гуртуємося і робимо те, що належить зробити!", - повідомив "Історичній правді" засновник проєкту Олег Богуславський.

Зібрані кошти використають для оплати хостінгу та для оцифрування і закупівлі нових видань.

Засновник подякував усім, хто відгукнувся. Найближчим часом Діаспоріана опублікує докладнішу інформацію про результати збірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "К сожжению" - підпалили українські стародруки

Нещодавно повідомили, що безкоштовна електронна бібліотека Diasporiana припиняє свою роботу через нестачу коштів. Цьогоріч їй вдалося зібрати 300 грн. пожертв, а для функціонування необхідно не менше 30 тис. грн щороку.

Зараз ви читаєте новину «Гроші зібрали за 5 годин: бібліотека Diasporiana продовжить роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі