четвер, 19 вересня 2019 18:00

Гітлер з бородою та рок-король у війську - добірка історичних фото
11

Перша фотографія Авраама Лінкольна. Це найраніша з відомих фотографій президента США, датована приблизно 1846 роком. Він без своєї фірмової капелюхи і бороди. Тому будь-яка людина, яка подивиться на фото ніколи не впізнає в ньому Лінкольна.
Фото: bigpicture.ru
Окуляри музиканта Бітлз Джона Леннона. Вдова Леннона Йоко Оно опублікувала цю моторошну стару фотографію у себе в твіттері. Це ті самі окуляри, які були на Джоны Леннона в день, коли його застрелили.
Чоловік за кермом цієї машини - не хто інший, як президент США Ліндон Джонсон в 1965 році. Він обожнював лякати гостей свого ранчо, розганяючись і в'їжджаючи на машині в озеро. Насправді просто розважався.
Це не кадр з фільмів жахів і не жахлива постановка. Це реальна фотографія членів ку-клукс-клану, які весело проводять час на карнавалі в Кеннон-сіті, штат Колорадо, в 1925 році.
"У пошуках Гітлера". Під час Другої світової війни Гітлер був для багатьох людей гірше найстрашнішого лиходія, і не дивно. Німецький диктатор мав дуже характерну зовнішність (на фото праворуч), але в 1944-му американські спецслужби поширили фотоколаж з передбачуваним портретом Гітлера, якби він змінив її (зліва).

Показали 11 історичних фотографій, які вимагають пояснення.

На них можна побачити незвичних президента США Авраама Лінкольна, диктатора Адольфа Гітлера, дивний карнавал та зрозуміти, чому Рональд Макдональд приходив до маленьких і дорослих людей у нічних примарах, повідомляє Big Picture.

Фото можуть розповісти набагато більше, ніж здається на перший погляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диваки та інваліди: кого показували в цирках у 1970-х

У мережі опублікували добірку рідкісних історичних фото.

На фотографіях відобразили відомих людей минулого. Таких, як диктатори Йосип Сталін та Адольф Гітлер, президент США Авраам Лінкольн, режисер Альфред Хічкок та інші.

Зараз ви читаєте новину «Гітлер з бородою та рок-король у війську - добірка історичних фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі