середа, 27 січня 2016 12:32

"Донецькі комуністи, ау!", або як декомунізується Донецьк
2

Фото: http://uapress.info/uk/

Близько четвертої години ночі 27 січня на площі Леніна в центрі Донецька пролунав потужний вибух. Невідомі підірвали пам'ятник Леніну.

"Це - площа Леніна в Донецьку. За повідомленнями в соцмережах, сьогодні вночі, о 3.55, пролунав потужний вибух. На фото, як я зрозумів, - його наслідки", - повідомив Манекін (кореспондент прес-служби МЗС РФ).

На фото, представлених журналістом, видно, що пошкодження пам'ятнику нанесені незначні. Він пообіцяв, що правоохоронні органи обов'язково знайдуть винуватців диверсії, тому що Донецьк - це не Харків.

Манекіна дуже обурив інцидент з монументом "вождю" комунізму. Він здивований, що біля Леніна ще рік тому стояли намети учасників протесту в 2014 році, а на сьогоднішній день у мережі з'являються відео, як молодик розмальовує пам'ятник кольорами українського прапора. А потім ще й вибух.

"Де, питається, поліція, для якої, якщо не помиляюся, на цій самій площі побудована спеціальна "будка"? Удень їх на перехресті вул. Артема і пр.Гурова повно! А вночі? Навіщо введено комендантську годину? Для кого - таксистів і закоханих парочок? Де патрулі? Хоча б у центрі Донецька? Де, зрештою, донецькі комуністи (пан Б. Літвінов, ау!), що стояли тут, біля пам'ятника, на смерть навесні 2014-го?" - коментує кореспондент з РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Донецькі комуністи, ау!", або як декомунізується Донецьк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі