четвер, 30 квітня 2015 17:55

30 років тому в Марокко шкури сушили біля кладовищ - унікальні фотографії
22

Традиційне весілля у Марокко
Фото: www.vintag.es
Кладовище на заході сонця
Перфоманс на конях під час весілля
Старе місто
Верблюди

Сьогодні вашій увазі пропонуємо рідкісні фотографії, які показують повсякденне життя Марокко у 1984 році. На фотографіях видно звичаї та головні заняття марокканців 30 років тому.

Марокко - країна на півночі Африки, яка межує на півночі з Іспанією (водний кордон через Гібралтар, а також сухопутний кордон з трьома Іспанськими напіванклавами - Сеутою,Мелільєю та Пеньйон-де-Велес-де-ла-Гомерою); на сході і південному-сході - з Алжиром; на півдні - з Західною Сахарою.

Повне арабське ім'я "al-Mamlaka al-Maġribiyya" перекладається як "Західне Королівство", та нерідко застосовується коротка назва "al-Maġrib" (Захід).

В європейські мови слово Марокко прийшло від іспанського "Marruecos", португальського "Marrocos", середньовічного латинського "Morroch", що походили від назви тодішньої столиці Marrakesh. Назва "Маракеш" походить з берберської і дослівно означає "Земля Бога".

Зараз ви читаєте новину «30 років тому в Марокко шкури сушили біля кладовищ - унікальні фотографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі