понеділок, 17 листопада 2014 19:10

Владислав Роменський народився із відкритим сечовим міхуром

Батьки півторарічного Владислава Роменського із Дружківки Донецької області просять допомогти вилікувати хлопчика. Він народився із важкими вадами сечового міхура. В Україні провести успішно операцію неможливо, тому батьки збирають гроші на лікування за кордоном. Про це Gazeta.ua розповіла мама хлопчика Наталя Роменська.

 

Родина має зібрати 15 тисяч євро до 26 січня 2015 року. Операцію робитиме сербський лікар Радош Джинович.

"Операція була призначена на 20 жовтня, проте нам не вдалося зібрати необхідну суму. У Владислава екстрофія сечового міхура і тотальна епіспадія. Це дуже рідкісна і найбільш важка вроджена вада розвитку в урології, при якій відсутня передня стінка сечового міхура і передня черевна стінка. При екстрофії сечовий міхур не всередині, а зовні, сечовий канал розщеплений. Якщо вчасно не провести операцію,може статися інфікування. Це рідкісне захворювання. Трапляється один випадок на 300 тисяч дітей", - розповідає Наталя Роменська.

Дружківка знаходиться у зоні АТО, тому самотужки родина гроші зібрати не може.
"Ми хочемо, щоб наш син жив і був такий як усі дітки. Дуже просимо про допомогу всіх небайдужих", - говорить жінка.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку № 4627081775989366 Гвоздик (Роменська) Наталія Павлівна ( моб.: 050 91 79 785).

Зараз ви читаєте новину «Владислав Роменський народився із відкритим сечовим міхуром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі