Ексклюзиви
вівторок, 17 листопада 2015 12:30

Спецтема: Допомога пораненим в АТО

Важкопораненого бійця Єгора Замету у Німеччині лікуватимуть безкоштовно - брат кіборга Кузьміних

26-річного бійця Єгора Замету лікуватимуть німецькі медики. Вони зголосилися допомогти попри те, що світові клініки відмовилися від бійця, побачивши діагноз. Гроші на лікування хлопцю допомагав збирати Благодійний фонд братів Кузьміних. Зібрані кошти для Єгора підуть на лікування інших бійців.

 

"Залишався всього один крок - отримати виписку-дозвіл з лікарні на переліт і лікування в іншій країні. Перед цим були відправлені запити на світові клініки з результатами аналізів Єгора. Практично скрізь ми отримали відмову. Відмова була і з Німеччини. Але кілька днів тому німецькі світила все таки вирішили приїхати і на власні очі переконатися в стані Єгора Замети. І прийняли рішення лікувати його в Німеччині", - написав у Фейсбук Сергій Кузьміних, брат легендарного кіборга.

Братам-волонтерам вдалося зібрати 456 тисяч гривень. Їх перерахують на лікування когось із важкопоранених українських бійців.

Нагадаємо, Єгору Заметі снайперська куля пробила тонкий, товстий кишечник, дванадцятипалу кишку та печінку. Рани на животі у Єгора досі відкриті. Їх промивають під анестезією. Почались ускладнення, боєць худне, втрачає сили.

 
Зараз ви читаєте новину «Важкопораненого бійця Єгора Замету у Німеччині лікуватимуть безкоштовно - брат кіборга Кузьміних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути