понеділок, 14 квітня 2014 12:55

В інтернаті для дітей хворих на ДЦП збирають гроші на коня

В інтернаті для дітей хворих на ДЦП збирають гроші на коня

У Залучанському дитячому будинку-інтернаті в Івано-Франківській області збирають гроші на коня для занять іпотерапією. Зібрати треба 10 тисяч гривень. Більшість вихованців діти-сироти, тому допомогти фінансово їм нема кому. Про це інформує Українська благодійницька мережа.

В інтернаті навчається 133 дитини із діагнозом дитячий церебральний параліч (ДЦП). У цих дітей порушена координація рухів, їм дуже важко або й взагалі неможливо ходити без сторонньої допомоги. Один із способів долання цієї тяжкої недуги — іпотерапія.
"Іпотерапія — метод лікування, заснований на взаємодії людини зі спеціально навченим конем, адаптованим до можливостей хворого в опануванні верхової їзди, - розповідає Василь Футерко, керівник благодійної організації "Українська благодійницька мережа". - Такого коня ми вже знайшли, але не вистачає коштів, щоб його купити. У майбутньому облаштуємо невеликий закритий іподром. Там лікувальні заняття можна буде проводити за будь-якої погоди. Такі занять дуже корисні для дітей з ДЦП. Навіть діти, котрі принаймні можуть самостійно повзати, мають більше можливостей".

Допомогти дітям з інтернату купити коня можна, перерахувавши гроші на цей рахунок:

Одержувач: БО "Українська благодійницька мережа"
Ідентифікаційний код (ЄДРПОУ): 36498142
Банк одержувача: ІФФ ПАТ "ПриватБанк"
Код банку (МФО) 336677
Рахунок №: 26001060399676
Призначення платежу: благодійна допомога на потребу № 9-14.

Українська благодійницька мережа

Зараз ви читаєте новину «В інтернаті для дітей хворих на ДЦП збирають гроші на коня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі