четвер, 23 квітня 2015 15:26

Максимко Бондар народився недоношеним - у хлопчика виявили ДЦП
3

2-річний Максимко Бондар з Вінниці має важку форму ДЦП. Хлопчик народився раніше на два місяці. Крім ДЦП у малюка після народження виявили атрофію зорових нервів, косоокість. На курсове лікування Максимку треба зібрати 7890 грн.

"Напевно, через пережите мною під час вагітності (мій батько помирав від пухлини головного мозку) син народився майже на два місяці раніше терміну, у важкому стані. Два тижні Максимко був у реанімації, на апараті штучної вентиляції легенів. При виписці у сина діагностували ДЦП, атрофію зорових нервів, косоокість. Ми активно зайнялися лікуванням Максима, він пройшов кілька курсів реабілітації. І є результати: син впевнено тримає голову, повзає, почав вимовляти окремі слова. Лікарі кажуть, потрібно продовжувати лікування. Але оплатити його ми не можемо, я вдома, займаюся сином, чоловік - військовослужбовець, його зарплати і пенсії Максима по інвалідності ледь вистачає на життя", - розповідає мама хлопчика Ольга Бондар.

Курс лікування Максим має пройти у Трускавці у Міжнародній клініці відновного лікування.

"У Максима хороша динаміка, необхідно продовжувати відновне лікування, яке дозволить навчити хлопчика сидіти і стояти самостійно", - каже директор клініки Володимир Козявкін.

Реквізити для допомоги:
Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"
Код ЄДРПОУ: 37241402
Поточний рахунок: 26004052718802
МФО: 300711
Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м Київ.
Призначення платежу: Допомога на лікування Бондар Максиму.

 

"Український Фонд Допомоги"

Зараз ви читаєте новину «Максимко Бондар народився недоношеним - у хлопчика виявили ДЦП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі