понеділок, 17 травня 2021 18:00

Взяти хворобу під контроль допоможуть у профспілковому санаторії "Хмільник"

Автор: Надано профспілковим санаторієм «Хмільник» 
  Галаченко Олександр Олександрович
Галаченко Олександр Олександрович

Найпотужнішою оздоровницею курорту Хмільник є профспілковий санаторій "Хмільник". Він відомий не лише в Україні, а й у Європі. Головним лікувальним ексклюзивом санаторію є власні свердловини цілющої радонової води. Такої немає ніде у світі. Лікування відбувається не тільки під час прямого контакту з радоном, а й протягом наступних чотирьох годин після процедури. Предметом особливої гордості "Хмільника" є високотехнологічне лікувально-діагностичне обладнання та досвідчені лікарі.

Про особливості санаторію "Хмільник" розповів Галаченко Олександр Олександрович, директор закладу, Заслужений лікар України.

Який основний профіль санаторію "Хмільник" і які захворювання успішно лікують в закладі?

Основна спеціалізація – лікування опорно-рухового апарату та неврологічних захворювань. Також патологій серцево-судинної, ендокринної систем, жіночих і чоловічих статевих органів, шкіри. Важливою складовою є реабілітація хворих після інфарктів міокарда, операцій на серці, судинах, ендопротезування суглобів, мозкових інсультів, з ускладненнями цукрового діабету та з постковідним синдромом.

Профілактику хвороб також проводите?

Попередити хворобу набагато ефективніше й фінансово вигідніше, ніж лікувати. Це перевірили на собі більшість наших постійних пацієнтів. Профспілковий санаторій "Хмільник" має потужний арсенал превентивної зброї. Насамперед, це радонова вода, яка збільшує стійкість організму до інфекційних та онкологічних захворювань. Крім того, вона знижує темпи прогресування патологічного процесу. Тобто, якщо хвороба вже розвинулась, ми можемо взяти її під контроль. Тому радонотерапія має не тільки лікувальну, але і профілактичну дію. Потужними запобіжниками недуг є також кліматотерапія, лікувальна фізкультура, масаж та фізіотерапія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жити з остеохондрозом і де лікувати його весняне загострення?

Автор: Надано профспілковим санаторієм «Хмільник» 
  У санаторії «Хмільник» проводять повну діагностику організму
У санаторії «Хмільник» проводять повну діагностику організму

Яку роль в санаторному лікуванні відіграє радонова вода?

Радонові процедури є основою реабілітаційно-лікувальних комплексів, оскільки мають значний протизапальний, знеболюючий, протиалергічний, заспокійливий, антитромботичний ефекти. Їх дія триває довше, ніж від ліків. Під час радонолікування збільшується рухливість суглобів, посилюється утворення хрящової тканини. Ще нормалізується обмін кальцію в кістках, пришвидшується відновлення після травм і переломів. Під впливом радонових процедур покращується сон, знімається спазм судин, нормалізується робота щитовидної залози та яєчників.

Відвідувачам треба мати направлення чи медичну карту, аби пролікуватись у вашому закладі?

Із собою можна взяти результати медичних обстежень, виписки, консультативні заключення, щоб лікар побачив динаміку хвороби. Якщо немає таких документів, в нашому санаторії, Ви зможете пройти комплексну діагностику та отримати повноцінне лікування з індивідуальним підходом.

Автор: Надано профспілковим санаторієм «Хмільник» 
  У санаторії "Хмільник" є різноманітні цікавинки на будь-який смак
У санаторії "Хмільник" є різноманітні цікавинки на будь-який смак

Які розваги та активності пропонуєте відпочивальникам?

У профспілковому санаторії "Хмільник" багато різноманітних цікавинок на будь-який смак. Перевага оздоровниці це велика територія, довгими тінистими алеями якої так люблять гуляти наші гості. Залежно від пори року, скейт та ролики можна змінити на лижі чи санчата. Для любителів занять на відкритому повітрі встановлені вуличні тренажери, бруси і поперечини. Поплавати та позасмагати рекомендуємо у відкритому плавальному басейні з комфортною лаунж зоною.

У нашому санаторії можна в спокійному режимі поєднати обстеження, лікування, відпочинок та розваги. Медичні процедури повинні бути в пріоритеті, але без фанатизму.

Як до вас потрапити?

Процес резервування простий і безкоштовний. Варто зателефонувати або заповнити готову форму на нашому сайті. Кому зручно, може відправити листа на електронну пошту профспілковового санаторію "Хмільник".

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Галаченко Олександр Олександрович народився у 1968 р. в м. Немирів Вінницької області. 1985-1993 рр. навчання у Вінницькому медичному інституті. 1986-1988 рр. – служба в армії.

Пройшов щаблі становлення від лікаря-невролога, аспіранта, заступника головного лікаря до керівника дитячого санаторію "Сокілець", згодом очолив санаторій "Авангард" (м. Немирів). З 2009 р. працює на посаді директора профспілкового санаторію "Хмільник".

Закінчив інститут громадського здоров'я Алабамського університету (США, 2004 р.). В 2007 р. - Київський національний торговельно-економічний університет.

Доктор економічних наук, кандидат медичних наук, професор, Заслужений лікар України, кавалер ордену "За заслуги" ІІ та III ст., лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.

За сумісництвом викладає на кафедрі фізичної та реабілітаційної медицини Вінницького національного медуніверситету.

Голова Ради директорів ПрАТ "Укрпрофоздоровниця".

Очолює Вінницьку обласну організацію роботодавців туристичних агентств, готелів та санаторно-курортних закладів.

Є віце президентом ГО "Всеукраїнська Асоціація фізичної медицини, реабілітації і курортології".

Зараз ви читаєте новину «Взяти хворобу під контроль допоможуть у профспілковому санаторії "Хмільник"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі