вівторок, 28 серпня 2018 16:22

Вперше створили безпечні таблетки для схуднення

Вперше створили безпечні таблетки для схуднення
Нові таблетки для схуднення зменшують ризик появи діабету Фото: newsroom.kh.ua

Науковці близькі до затвердження безпечних ліків у боротьбі з ожирінням. Про це вони заявили у статті журналу "New England Journal of Medicine".

Препарат "Lorcaserin" вже кілька років доступний у США під назвою "Belviq", але його мають ще схвалити для використання у Європі. Наразі невідомо, чи є у "Lorcaserin" ще які побічні ефекти.

Це передає ВВС.

В експерименті взяли участь 12 тисяч добровольців у США, які стараються схуднути. Після вживання цього лікарського препарату вони втратили в середньому 4 кілограми за 3 роки і 4 місяці. Також в цих людей зменшився ризик діабету.

Таблетку приймали двічі на день і коштував курс лікування у США 220 доларів на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали продукт для швидкого зниження тиску

Препарат не створює ризиків для серцево-судинної системи, адже основною проблемою таблеток для схуднення є проблеми з серцем.

Для досягнення постійного ефекту важливо змінити і свій спосіб життя.

Вчені з Американської асоціації хіміків створили метод зміни різних груп крові в одну універсальну.

Хіміки створили безпечний фермент, здатний вилучати цукор із різних груп крові, перетворюючи їх на універсальні, які підходять різним носіям. З'ясувалося, що відокремлювати цукор від крові може фермент, що знаходиться у кишечнику людини.

Зараз ви читаєте новину «Вперше створили безпечні таблетки для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі