вівторок, 27 серпня 2019 17:14

Відмова від сексу: розповіли 5 небезпек для організму

Відмова від сексу: розповіли 5 небезпек для організму
Секс замінює кардіо-тренування чи годину йоги Фото: vn.20minut.ua

Заняття сексом корисні, як для організму чоловіка, так і жінки. Воно може замінити кардіо-тренування, годину йоги або протеїновий коктейль.

Коли його немає в житті, то погіршується самопочуття.

1. Утримання від любовних утіх послаблює лібідо. В організмі звичка формується 21 день. Після цього людина вже перестає відчувати попередній потяг.

2. Висипання і сухість шкіри - також є наслідком відсутності сексу. А ще у жінок підвищується рівень чоловічих гормонів в організмі. Щоб цього не сталося треба шукати не косметолог, а партнера.

3. Люди, які часто займаються сексом мають хорошу пам'ять. У них активуються нейрони і мозок працювати краще.

4. Відсутність сексу блокує вироблення ендорфінів і змушує відчувати роздратування. Тому люди без сексу ведуть себе різко і грубо з усіма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яких лікарів необхідно регулярно відвідувати

5. В організмі виникає ожиріння, тому людина шукає задоволення в їжі. До цього ще й приєднується безсоння. Тому краще не заїдати або запивати алгоколем відсутність уваги партнерів.

Вітамін С є однією з найважливіших живильних речовин. За його участі відбувається відновлення шкіри, кісток і суглобів. Він впливає на імунітет, швидкість згортання крові, еластичність і міцність судин, захищає організм від токсинів і відповідає за виведення холестерину.

Зараз ви читаєте новину «Відмова від сексу: розповіли 5 небезпек для організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі