пʼятниця, 03 квітня 2020 15:51

Уряд заборонив відвідувати будинки для літніх людей та інтернати

Уряд заборонив відвідувати будинки для літніх людей та інтернати
Забороняють, зокрема, відвідування установ і закладів, що надають паліативну допомогу. Фото: ukrhealth

Уряд ввів нові обмеження для літніх людей.

До 24 квітня заборонили відвідувати паліативні установи та заклади соцзахисту, де живуть діти, люди похилого віку, особи з інвалідністю, повідомили в постанові уряду № 255 від 2 квітня.

Забороняють, зокрема, відвідування установ і закладів, що надають паліативну допомогу, соціального захисту, в яких тимчасово або постійно живуть/перебувають діти, громадяни похилого віку, ветерани війни й праці, особи з інвалідністю, особи зі стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд зменшує кількість пунктів пропуску, що працюють на кордоні

Не можна відвідувати заклади, що надають соціальні послуги сім'ям/особам у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають послуги екстрено (кризово).

Також заборонено відвідування пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, та пунктів тимчасового розміщення біженців, крім осіб, які надають правову допомогу особам, які перебувають в таких пунктах.

Україна може до кінця квітня почати послаблення карантинних заходів задля поновлення економічних процесів. Водночас інші обмеження діятимуть, зазначив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Уряд заборонив відвідувати будинки для літніх людей та інтернати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі