четвер, 17 червня 2021 17:07

Українців збираються вакцинувати в ТРЦ

Українців збираються вакцинувати в ТРЦ
Один з перших таких пунктів вакцинації збираються відкрити в ТРЦ "Проспект". Фото: УНІАН

У Києві планують відкрити пункти вакцинації в торгово-розважальних центрах.

Про це повідомила керівниця GR-Асоціації рітейлерів України Наталія Петрівська.

"Ідеться не про супермаркети, а про торгові центри, де може перебувати значна кількість відвідувачів. Ми розглядаємо не тільки ТРЦ, а й бізнес-центри. Але щоб відкрити такий центр вакцинації, є певні умови, які погоджуються з Держпродспоживслужбою. Хотіли, щоб невеличких центрів вакцинації, навіть для працівників цих бізнес-центрів, було набагато більше. Це було б зручно", – пояснила Петрівська в ефірі телеканалу "Київ".

Вона переконана, що розміщення пунктів вакцинації в торгових центрах значно спростить логістику тих, хто хоче зробити Covid-щеплення. Зараз розглядають можливість відкриття першого такого пункту в ТРЦ "Проспект", але лише для працівників центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали гігантські натовпи біля київського центру вакцинації

У Києві імунізують проти коронавірусу в лікарнях або на базі Міжнародного виставкового центру. Останній цими вихідними, 19-20 червня, не працюватиме. Отримати щеплення охочі можуть 17 або 18 червня. Причина перенесення "вакцинаційних" днів з вихідних на будні - свято День медика.

Зараз ви читаєте новину «Українців збираються вакцинувати в ТРЦ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі