Ексклюзиви
середа, 25 березня 2020 16:43

У Німеччині найнижча смертність від COVID-19 – пояснили причину

У Німеччині найнижча смертність від COVID-19 – пояснили причину
Чому в Німеччині найнижча смертність від коронавірусу. Фото: Дзеркало тижня

Найнижчі показники смертності від коронавірусу - наразі в Німеччині. Передумовою, що летальним випадкам вдається запобігати частіше, експерти називають підхід, відмінний від інших країн. У перші дні епідемії там відстежували ланцюг поширення інфекції, тестували населення й локалізували джерела вірусу.

"Спочатку, коли в нас було відносно небагато випадків, коли йшлося про те, щоб їх знайти й ізолювати, ми в Німеччині непогано впоралися … Це головна причина", - пояснив Рейнхард Буссе, глава департаменту управління охорони здоров'я в Берлінському технологічному університеті, пише американське видання The Washington Post.

За час епідемії в Німеччині виявили 31 150 випадків захворювання. Таким чином у розпорядженні мали точніші дані за тих, хто безпосередньо реагують на симптоми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дозволили примусову госпіталізацію

У Франції зареєстровано понад 20 тис. випадків, але смертність у Німеччині — істотно нижча. В Італії 9,5% інфікованих померли, у Франції цей показник становить 4,3%, тоді як у Німеччині – 0,4%.

Схожа ситуація — в Норвегії, де також застосовують метод загального тестування для виявлення хвороби.

Німецькі епідеміологи вважають, що спалах коронавірусу в країні припадає на період, коли інфіковані молоді люди поверталися до Німеччини з-за кордону після канікул.

Український інститут майбутнього розробляє додаток, щоб виявляти і попереджати про коронавірус. Додаток визначатиме симптоми Covid-19, а також повідомлятиме людям, які контактували з хворим.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині найнижча смертність від COVID-19 – пояснили причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути