середа, 12 липня 2017 05:28

Три способи не втратити здоров'я в офісі

Три способи не втратити здоров'я в офісі
Офісні працівники мають більше ходити, правильно харчуватися та приділяти час фітнесу. Фото: Информат

Більшість офісних працівників ведуть неправильний спосіб життя. В основі проблеми — тривале сидіння, робота за комп'ютером, харчування булочками або фастфудом. Але залишатися здоровим при офісній роботі можливо.

Лікарі винайшли три способи, що допоможуть таким людям уникнути професійних хвороб, повідомляє Mydomaine.

Ходити більше. Протягом дня важко відійти від монітора, оскільки працівник завантажений справами. Прогулянки трапляються лише на пару хвилин — до вбиральні або столової, в кращому випадку — на зустріч. Треба привчатися до ходьби. Знайти привід довше пересуватися пішки. За можливості — більше ходити до та після роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список продуктів, що погіршують пам'ять

Приділяти час фізичним вправам. Сьогодні фахівці розробили короткі комлекси вправ, які можна виконувати навіть за робочим столом. Вони допомагають розім'яти тіло та відпочити емоційно. При відсутності часу для відвідування повноцінних тренувань такий "офісний фітнес" обов'язковий.

Харчуватися правильно. Якщо ніколи піти на обід, не варто зловживати снеками. Вони можуть викликати проблеми із вагою та шлунком. Краще перекусити горіхами, сухофруктами, йогуртом або свіжими фруктами.

Для покращення здоров'я треба пити воду натщесерце. Одна-дві склянки води вранці допоможуть очистити організм, тонізувати шкіру, стимулювати метаболізм та схуднути.

Зараз ви читаєте новину «Три способи не втратити здоров'я в офісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі