четвер, 16 серпня 2018 12:40

Створили лікувальні шкарпетки для стомлених ніг

Створили лікувальні шкарпетки для стомлених ніг
Нові шкарпетки знімають втому Фото: archidea.com.ua

Американські науковці створили шкарпетки Parasole. Вони є ідеальним вибором для втомлених ніг. Новий продукт є екологічним, адже на 95% створений з перероблених матеріалів.

Про це пише Аrchidea.

Інноваційний продукт має здатністю полегшувати біль, яка поєднується з комфортністю тканинного верху і зручною підошвою. Виглядає він наполовину шкарпетка, наполовину взуття. Охоплює стопу, як носок, а підтримку забезпечує, як повноцінний кросівок.

Завдяки розумному матеріалу, який відводить піт і володіє антибактеріальними властивостями, шкіра ніг дихає. Це попереджає появу вологості та запах. Дихає не тільки верхня частина, а й порівняно низька підошва з полімеру, яка рівномірно розподіляє тиск по стопі.

У створенні підошви використовувався 3D-генераційний дизайн з максимально продуманою структурою. Вона забезпечує підйому стоп підтримку. На відміну від ортопедичного взуття, шкарпетки не доводиться знімати по приходу додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно бігати, щоб швидко схуднути

Підошва стійка до стирання, завдяки чому Parasole легко замінить літні кросівки. Вона забезпечить масажування стопи і звичну втому ніг. Розслабляючий масаж здійснюється за рахунок компресії на точки тиску.

Щоб позбутися бруду підошву просто протирають вологою губкою, а самі шкарпетки потім кладуть у пральну машинку з іншими речами.

Зараз ви читаєте новину «Створили лікувальні шкарпетки для стомлених ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі