вівторок, 27 грудня 2016 11:54

Скільки часу піде на скидання "новорічних калорій"

Скільки часу піде на скидання "новорічних калорій"
Фото: jv.ru

Переїдання на свята - справа досить вдячна для тих, хто хоче стати гладшим. Бо усі калорії, які перетворяться у зайву вагу будуть супроводжувати людину до літа. Саме стільки часу потрібно буде, щоб, за допомогою дієти та тренувань, спалити зароблене.

Про це розповідає The New England Journal of Medicine

"Половину "святкової ваги" втрачають дуже швидко. Але друга половина залишається з нами досить довго - до літніх місяців, а часом довше", - кажуть автори публікації.

Підтвердили твердження про здатність додаткової ваги надовго зберігатися у ході дослідження у трьох країнах світу, у якому взяли участь 3 тисячі людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 речей, які треба встигнути до Нового року

Як свідчать відомості британської Королівської спілки охорони здоров'я, за одну різдвяну вечерю людина набирає близько 6 тисяч калорій. Це в три рази більше за добову норму. При чому спалити ці калорії - справа не з простих. За одну лише склянку глінтвейну треба розплатитися 44 хвилинами інтенсивної ходи.

Як після святкового застілля не потрапити до реанімації дивіться у відеоінтерв'ю Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Скільки часу піде на скидання "новорічних калорій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі