середа, 07 квітня 2021 07:31

Рівень вакцинації від Covid-19 серед медиків у ВООЗ назвали пародією

Рівень вакцинації від Covid-19 серед медиків у ВООЗ назвали пародією
Через низькі обсяги виробництва вакцин від коронавірусу і відсутності їх справедливого розподілу в деяких країнах ще не почали вакцинацію медпрацівників. Фото: pixabay.com

У деяких країнах ще не почали вакцинацію медпрацівників від коронавірусу. Причина - у низьких обсягах виробництва вакцин і відсутності їх справедливого розподілу.

Глава Всесвітньої організація охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебрейесус назвав це "пародією".

"Це пародія, що в деяких країнах працівники охорони здоров'я та представники груп ризику залишаються повністю не вакциновані", – сказав Гебрейесус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В столичній "Феофанії" киян незаконно вакцинували під виглядом медиків

Збільшення обсягів виробництва і справедливий розподіл вакцин залишаються основною перешкодою на шляху до припинення гострої стадії цієї пандемії.

Він зазначив, що ВООЗ шукатиме нові способи роботи з виробниками вакцин і продовжить закликати уряди ділитися щепленнями.

10 млн доз вакцини Pfizer надійдуть в Україну протягом 2021 року. Очікується, що перші партії за цим контрактом почнуть надходити вже в найближчі місяці. А решта доз будуть доставлені протягом року.

Зараз ви читаєте новину «Рівень вакцинації від Covid-19 серед медиків у ВООЗ назвали пародією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі