четвер, 23 серпня 2018 05:28

Психологи пояснили, які люди схильні до зради

Психологи пояснили, які люди схильні до зради
Вчені виявили, чому виникає бажання до подружньої зради. Фото depo.ua

Психологи виявили, що до зрад схильні імпульсивні і енергійні люди. В групі ризику і ті, хто мав велику кількість сексуальних партнерів.

"Згідно з висновками вчених Університету Квінсленда, імпульсивні люди можуть зраджувати партнеру просто тому, що не обмірковують ситуацію, а натомість діють в залежності від безпосередньо думок і емоцій. Також ті, у кого було більше сексуальних партнерів в минулому, схильні бути невірними і шукати інших партнерів на стороні", - йдеться в повідомленні видання The Independent.

Дослідження виявило, що головними причинами зрад є почуття відстороненості від партнера і низька задоволеність стосунками. У той же час вчені виявили, що тривалість відносин має мінімальний вплив на вірність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли жінки найбільше схильні до зрад

Американські вчені виявили, що чим краще секс в стосунках, тим вище ризик зради партнера. Висновки дослідження свідчать, що люди, які були дуже задоволені сексом в стосунках, з більшою ймовірністю зраджували своїм партнерам. Автори психологічного дослідження припустили, що це пов'язано з позитивним ставленням до сексу в цілому.

Зараз ви читаєте новину «Психологи пояснили, які люди схильні до зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі