середа, 10 лютого 2016 15:06

Провести романтично Валентинів день запрошує курорт "Київська Русь-Східниця"
3

"Для нашої сім'ї цьогорічна зима видалась особливо важкою. З респіраторних захворювань практично не вилазили ні ми з чоловіком, ні діти. А у січні малі ще й на грип перехворіли. Вирішили, як одужаємо, будь-що зберемося і поїдемо кудись відпочити. Аби укріпити імунітет та позбутися стресів. Перебрали кілька варіантів, зупинилися на курорті "Київська Русь-Східниця", що в селищі Східниця на Львівщині", - розповідає Катерина Гончарук із Івано-Франківська.

Переконливим моментом у виборі місця відпочинку для Гончаруків стало вдале місце розташування лікувально-оздоровчого комплексу, а також привабливі знижки, які пропонує оздоровниця на кінець зими.

"На відпочинок вирішили їхати цими вихідними, вчотирьох із чоловіком та двома дітьми. Перед тим порадилися ще й із нашим сімейним лікарем. Той схвалив вибір. Сказав, що місце розташування курорту у мальовничому куточку північно-східних схилів Карпат саме собою сприятиме відновленню організму. Адже там повітря насичене легкими ефірними смолами. Воно змінює частоту і глибину дихання. Стимулює регуляторну функцію нервової системи, збагачує кровоносну систему. В оздоровниці є бювет з мінеральною водою "Нафтуся". Вона не має аналогів у світі та допомагає в лікуванні цілого ряду захворювань. Виводить камені й пісок із нирок, зменшує рівень холестерину, відновлює клітини печінки, покращує обмін речовин", - додає Катерина.

"Київська Русь-Східниця" - один із найпопулярніших курортів у регіоні та один із кращих в Україні. Його рекомендують та обирають завдяки хорошій лікувальній базі, компетентності та професіоналізму персоналу, а ще сучасному рівню сервісу.
В оздоровниці можна провести діагностику захворювань на ранніх стадіях, отримати якісне планове лікування та просто привести організм до гармонії. У центрі здійснюють всі необхідні лабораторні дослідження, УЗД та функціональну діагностику, в тому числі електрокардіографію з комп'ютерною інтерпретацією результату, колоноскопію та біопсію. Медичний центр "Київська Русь" спеціалізується на наданні послуг в області урології, гінекології, кардіології, гастроентерології, неврології, дерматології та терапії. Тут можна відвідати соляну кімнату, лазеротерапію, вакуумний масаж і лікувальні ванни.

"Гостям пропонуємо 59 вишуканих, комфортабельних номерів. Усі оснащені супутниковим телебаченням, телефоном, телевізором, кондиціонером, міні-сейфом. Є можливість підключення до інтернету через Wi-Fi. Маємо закритий та відкритий басейни, джакузі, фінську та інфрачервону сауни, тренажерний зал", - кажуть у лікувально-оздоровчому комплексі.
З 1 лютого по 25 квітня "Київська Русь-Східниця" для відпочиваючих розробила цілий ряд знижок. До 30% можна зекономити, бронюючи номери категорії "апартаменти". Від 5 до 20% дешевше обійдеться відпочинок у номерах "напівлюкс" та "люкс", в залежності від кількості днів перебування.

Провести спеціальну програму обіцяє "Київська Русь-Східниця" і до Дня святого Валентина. Гостям запропонують романтичний вечір під акомпанемент живої музики.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.
Адреса готелю: Львівська обл, смт Східниця, вул. Шевченка, 2а.

http://www.kyivskaruss.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Провести романтично Валентинів день запрошує курорт "Київська Русь-Східниця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі