середа, 05 червня 2019 16:46

Простий продукт, який позбавляє проблем із кишечником

Простий продукт, який позбавляє проблем із кишечником
Насіння льону допоможе налагодити роботу кишечника. ФОТО: fashionlady.in

Насіння льону покращує мікрофлору кишківника. У результаті налагоджується травлення, припиняють турбувати запори. Усе завдяки високому вмісту в насінні льону клітковини.

У складі цього продукту є також омега-3 жирні кислоти й антиоксиданти. Вони зменшують запалення, стимулюють імунітет, попереджують утворення жирової маси. Також регулюють рівень холестерину в крові, завдяки чому запобігають розвитку серцево-судинних хвороб і діабету. Повідомляє yourNews.

Споживати насіння льону можна в перемеленому вигляді або цілим. Достатньо додати невелику кількість у кашу, салат, йогурт, соус для бутербродів. Доречно вкинути насіння льону у тісто на пироги, кекси чи печиво. Корисною є також лляна олія. Нею можна заправляти салати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про несподівані властивості цибулі

Мікрофлора кишківника — це сукупність мікроорганізмів, які живуть у шлунково-кишковому тракті. Вона виконує чимало життєво важливих функцій. Бере участь не лише в процесах травлення й засвоєння вітамінів, а й у всіх видах обміну речовин. Підтримує нормальну роботу імунітету, впливає на швидкість виведення з організму токсинів.

Зараз ви читаєте новину «Простий продукт, який позбавляє проблем із кишечником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі