пʼятниця, 18 жовтня 2019 23:28

Показали 5 спецій, які найкраще захищають від застуди

Показали 5 спецій, які найкраще захищають від застуди
Кориця захищає від застуди Фото: uk.etcetera.media

Щоб не зіткнутися із застудою, важливо підвищити імунітет. У цьому можуть допомогти не тільки фізична активність, загартовування і повноцінний сон, а й здорове харчування. Зокрема – правильно підібрані спеції.

Вони не тільки поліпшують смак, а й зміцнюють здоров'я.

Гострий червоний перець

Це відмінне джерело антиоксидантів. До того ж, ця спеція зменшує біль під час запальних процесів в організмі.

Корінь солодки

Відмінний спосіб підвищити імунітет вдома. Зменшує запалення, допомагає вилікувати сухий кашель, бронхіт, астму, ларингіт, запалення легенів і навіть туберкульоз.

Орегано

Він містить більше антиоксидантів, ніж яблука, апельсини або чорниця. Спеція ефективно бореться з різними інфекціями.

Чебрець

Має антиоксидантні властивості та допомагає зміцнити імунітет. Чай із цією спецією п'ють при простудних захворюваннях, кашлі, грипі, бронхіті.

Кориця

Комплекс ефірних масел, що містяться в кориці допомагає в виробленню шлункового соку. Також для зменшення болю при ревматизмі та артриті, покращує кровообіг.

Імбир

Вживати імбир рекомендовано людям схильним до печії і для підвищення апетиту. Він полегшує переварювання важких страв. Чай з імбиром допоможе вам швидко зігрітися в морози. Особливу увагу на імбир слід звернути чоловікам з проблемами в інтимній сфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очікують нові смертельні види грипу

У квітні 2020 року в Україні будуть введені електронні карти пацієнтів, які дозволять позбутися від звичних паперових карт.

Текстові версії електронних карт вже запущені в пілотному режимі. Про це повідомила координаторка напрямку eHealth від Офісу Президента України Яніка Мерило.

Зараз ви читаєте новину «Показали 5 спецій, які найкраще захищають від застуди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі