середа, 16 червня 2021 06:30

Олена Зеленська заразилася коронавірусом

Олена Зеленська заразилася коронавірусом
Олена Зеленська підхопила коронавірус. Фото: instagram.com

16 червня 2020 року захворіла на коронавірус Олена Зеленська. Перша леді перехворіла із семирічним сином Кирилом.

Звістка про хворобу стала несподіванкою. Не було жодних симптомів. Просто черговий тест виявився позитивним. Президентові й найближчому колу людей, з якими він перебуває в постійному контакті, роблять цей тест щотижня.

"Я мала три найнеприємніші дні, коли почувалася справді погано – страшенно боліла голова, додавався сильний нескінченний кашель. Тоді і дізналася, що Кирило також має позитивний результат тесту. На щастя, він легко переніс хворобу, було тільки незначне підвищення температури. Відтоді ми були в лікарні разом, удвох нам було веселіше", - вказала Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бояться за свою шкуру" - дружина Зеленського про його оточення

Хвороба та відновлення після неї тривали понад місяць. Президент Володимир Зеленський заразився 9 листопада 2020 року. Відтоді був 2 тижні на ізоляції під наглядом лікарів.

Дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська вважає, що літні канікули в школі є доброю нагодою переглянути культуру харчування вдома.

Оновлене шкільне харчування запроваджується з 1 вересня, зазначила перша леді в дописі на Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Олена Зеленська заразилася коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі