пʼятниця, 27 березня 2020 09:50

Назвали продукти, які можуть уберегти від коронавірусу

Назвали продукти, які можуть уберегти від коронавірусу
Імбир очищає організм від токсинів. Фото: pixabay.com

До переліку продуктів, які підвищують імунітет та покращують захист організму від інфекції, увійшли імбир, куркума, яблука, часник, ягоди та цитрусові.

Імбир підвищує опірність організму, зменшує запалення, біль у горлі. Містить аскорбінову кислоту, вітаміни групи В, А, цинк, кальцій, йод, природні антибіотики. Також очищає організм від токсинів, пише Times Now.

Крім того, імбир, куркума, яблука і часник здатні очищати легені. Водночас куркума ще й підсилює імунітет людини, діє як протизапальний засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус не зупиняється: скількох людей вбив і скільки одужали

Протистояти інфекції організму допомагають ягоди. Також корисні апельсини, грейпфрути, лимони, журавлина, ківі, чорна смородина, суниця, шипшина, горобина, журавлина, брусниця, обліпиха, хурма, квашена капуста, болгарський перець, помідори, проростки пшениці, петрушка, кріп.

На зміцнення організму впливають різнокольорові овочі. Їхні пігменти мають антиоксидантні властивості.

Через зростання попиту в Україні подорожчали лимони, імбир та часник. Люди купують продукти, щоб рятуватися від респіраторних захворювань.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти, які можуть уберегти від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі