неділя, 26 квітня 2020 15:09

Коронавірус спалахнув у психлікарні

Коронавірус спалахнув у психлікарні
За останню добу в Харківській області лабораторно підтверджено 22 випадки захворювання на коронавірус. Фото:pixabay

11 випадків захворювання на Covid-19 зафіксували у Харківській обласній психіатричній лікарні.

За кількістю зареєстрованих підозр та підтверджених випадків - це антирекорд, повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер у Facebook.

Де заразились хворі поки невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус в гуртожитку Запоріжжя: інфікованих побільшало

"За останню добу в області лабораторно підтверджено 22 випадки захворювання на коронавірус – за попередньою інформацією, у жителів Харкова, Харківського, Зачепилівського, Чугуївського, Ізюмського, Зміївського, Богодухівського районів. Джерело походження хвороби у деяких підтверджених випадків ще уточнюється. Але, як відомо наразі, 11 захворілих перебувають в Обласній психіатричній лікарні №1 (мешканці Чугуївського, Зміївського, Ізюмського, Богодухівського, Зачепилівського районів)", - написав Кучер.

За його словами, 75 осіб з підтвердженим Covid-19 госпіталізували, 55 – на самоізоляції. Серед госпіталізованих – одна людина перебуває в реанімації на кисневій масці.

Через спалах інфекції в обласній психіатричній лікарні №1 закрили на карантин село Стрілеча (Харківський район).

У будинку для людей похилого віку в Одесі зафіксували спалах Covid-19. В одному з одеських будинків для літніх коронавірусом заразилися 5 осіб, серед них - 3 медпрацівники.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус спалахнув у психлікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі