понеділок, 01 червня 2020 11:36

Комаровський порадив, як жити з коронавірусом

Комаровський порадив, як жити з коронавірусом
Лікар порадив, як дотримуватись правил після карантину. Фото: Доктор Комаровський у Facebook

Як виходити на роботу після карантину, який запровадили через коронавірус, розповів лікар Євген Комаровський.

Ролик він розмістив на YouTube-каналі.

"Це мені нагадує спроби кинути палити. Може нам не різко кидати? А сьогодні курити 20 сигарет, завтра - 19, післязавтра - 18. Друзі, нічого не змінюється для вас. Ви вийдете на 6 годин чи на 8. Всі головні фактори ризику нікуди не діваються. І ваша поїздка на роботу, контакт з іншими людьми, і офіс з купою співробітників... Все це не змінюється. Тому, якщо відкриваєте офіс, то відкривайте на повний день і працюйте нормально", - зазначив Комаровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комаровський пояснив, як обрати санітайзер

За його словами, карантинні заходи вбивають не меншу кількість людей, ніж коронавірус.

"Це факт. Вже весь світ про це говорить. Нарешті зрозуміли і ми. Нам треба навчитися жити з коронавірусом, берегти тих, для кого він представляє особливу загрозу, а іншим - жити звичайним життям", - прокоментував лікар.

Якщо є симптоми важкої форми захворювання, то треба негайно звернутися за медичною допомогою. Людям, у яких є помірно виражені симптоми і немає інших захворювань, рекомендують симптоматичне лікування у домашніх умовах. У середньому між моментом інфікування і появою симптомів проходить 5-6 днів, однак у деяких випадках цей період може тривати до 14 днів.

Доктор Комаровський розповів про правила відвідування магазину під час карантину через Covid-19. Це педіатр прокоментував у своєму новому відеоогляді, присвяченому ситуації з коронавірусом.

Зараз ви читаєте новину «Комаровський порадив, як жити з коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі