середа, 11 вересня 2019 03:28

Коли погані звички стають корисними

Коли погані звички стають корисними
Якщо спати вдень, то покращиться увага і підвищиться продуктивність праці. Фото:image.freepik.com

Деякі звички, які ми вважаємо шкідливими, можуть стати корисними для організму.

На здоров'я мають сприятливий вплив чотири поширені звички, пише Лента.

Фахівці з Франції під час дослідження виявили, що відпочивати на дивані у стані апатії корисно для організму. Коли все валиться з рук і нічого не хочеться робити, то це означає, що організм вичерпав весь запас енергії і йому потрібно відновитися. Короткий період неробства, коли людина лежить на дивані, треба розцінювати як спосіб психологічного відновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли їжа засвоюється краще: ідеальні і несумісні поєднання продуктів

Якщо спати вдень, то покращиться увага і підвищиться продуктивність праці. Вчені вважають найкращим періодом для денного відпочинку час між 13.00 і 15.00.

Деякі дієтологи не радять повністю відмовлятися від жирної їжі. Дослідження показали, що жири в організмі допомагають засвоєнню деяких мінералів і вітамінів і призупиняють розвиток ракових клітин.

Комп'ютерні ігри корисні для розвитку розумових здібностей. Особливо корисно ними займатися в зрілому віці для збереження ясності розуму.

Для того, щоб відчувати себе бадьоро, необхідно не пропускати тренування, пити воду, снідати, уникати фаст-фуд та мати чистоту в офісі. Потрібно не менше трьох разів на тиждень займатися спортом. Якщо пропускати навіть через поважні причини, це призведе до виснаження організму більше ніж не займатися взагалі.

Зараз ви читаєте новину «Коли погані звички стають корисними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі