четвер, 14 січня 2016 12:17

Кількість хворих на ГРВІ українців зросла на 59%

Кількість хворих на ГРВІ українців зросла на 59%

Часта зміна погоди і ослаблений імунітет взимку провокують появу у людей різних респіраторних захворювань. Так, за останні 2 тижні січня 2016 року кількість звернень громадян зі скаргами на погане самопочуття збільшилася в середньому на 31% порівняно з 2 останніми тижнями грудня 2015 року.Про це повідомив сервіс з пошуку лікаря doc.ua

Кількість звернень дорослого населення до терапевтів за вказаний період зросла на 59%. Невтішною залишається статистика з особливо гострих випадків серед дорослих і дітей, при яких потрібен негайний виїзд терапевта або педіатра додому. Кількість таких запитів збільшилася на 14%. При цьому, за даними сервісу, випадків грипу з летальним результатом у приватних клініках Києва не було зафіксовано.

Вартість прийому терапевта в приватних столичних клініках коливається від 130 до 500 гривень, а виїзд лікаря на дім в середньому обійдеться в 500 грн. Варто зазначити, що медична допомога для дітей обійдеться дорожче – від 250 до 900 грн.

Нагадаємо, що раніше санітарно-епідеміологічна служба Києва прогнозувала збільшення кількості хворих на грип киян до 20 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Кількість хворих на ГРВІ українців зросла на 59%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі