вівторок, 02 червня 2020 14:48

"Карантин буде адаптивний" - Віктор Ляшко

"Карантин буде адаптивний" - Віктор Ляшко
Ляшко: якщо громадяни свідомо ставитимуться до свого здоров'я - нових спалахів вдасться уникнути. Фото: www.facebook.com/viktor.liashko

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів про подальші заходи зі зняття або посилення карантинних обмежень в Україні. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Зараз карантин триватиме до 22 червня, це 100 відсотків. Після цього дивитимемося, як пом'якшення з 10 і 15 червня впливатиме на ситуацію. Якщо вона залишиться на такому ж рівні - ми знову-таки переглядатимемо карантин. Він буде адаптивний, і, можливо, не на обласному рівні, а на рівні населеного пункту", - каже Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тривога є постійно" - Ляшко про пом'якшення карантину

"Усе залежатиме від епідемічної ситуації не тільки в Україні, а й у країнах Європейського Союзу, які першими увійшли в епідемічний процес", - заявив Ляшко.

Заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що рішення про запровадження та послаблення карантину в Україні було важко приймати.

Зараз ви читаєте новину «"Карантин буде адаптивний" - Віктор Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі